inloggen
Daniël Haije
Daniël is de jongste loot aan de stam van Ten-Four. Met zijn elektrische gitaar en zoetgevooisde (backing) vocals versterkt hij de feestvreugde. Hij is verknocht aan het nummer 'Streetlife', voornamelijk vanwege de extreem verkeerde danspasjes van de blazerssectie.
Marga Verwoert
Marga kraakt de hoge noten in de zangsectie. Zij leerde de kneepjes van het vak van haar zangcoach Caro Emerald. Haar favoriete nummer –by far– is 'All I want for Christmas is you' van Mariah Carey. Buiten de decembermaand haalt zij haar lol uit de vele meerstemmige koortjes die het repertoire van Ten-Four tot een feest voor het oor maken.
Hugo van Heemstra
Hugo is vanaf het begin van Ten-Four de toetsenist van de band. Deze lamswollen teddybeer mag af en toe ook een liedje zingen. En berg je dan maar, want Hugo pakt rücksichtslos en met verve zijn momentje. Zijn favoriete nummer is Bright Eyes (de cheesy Art Garfunkel uitvoering), maar dat wil de rest van de band niet spelen.
Arvid van Oorschot
Arvid speelt toch al weer sinds 2006 in de blazerssectie van Ten-Four, alwaar hij als trompettist de nummers net dat beetje extra weet mee te geven. Laten we het op 'schwung' en 'cachet' houden. Zijn favoriete nummer is zonder twijfel 'Loveboat', op de voet gevolgd door 'Valerie' in de uitvoering van Mady Winehouse.
Diek Fabius
Diek slaat er sinds de oprichting van Ten-Four lustig op los. Hij kan niet alleen drummen, hij kan ook erg goed schaatsen. Die eigenschap komt op het podium niet vaak van pas, maar toch. Zijn favoriete nummers zijn - wegens minder muzikale redenen - 'Can't take my eyes off you' en onze Ten-Four Earth Wind and Fire medley.
Wytse Goud
Wytse speelt saxofoon en is muzikaal leider van de blazerssectie. Daarnaast regelt hij de boekingen. Zijn favoriete blazersnummer is 'Stand by your man' in de uitvoering van de Blues Brothers, met 'Always there' van Incognito als goede tweede. Nomen est omen - Wytse gaat voor goud.
Tjeerd Nijhuis
Tjeerd legt al sinds jaar en dag het fundament onder de dampende partijmachine Ten-Four. Als nestor van de band wil hij nog wel eens nieuwe nummers voorstellen die vóór het geboortejaar van de overige bandleden populair waren, hetgeen hem niet altijd in dank wordt afgenomen. Tjeerd houdt van 'Disco Inferno'!
Mady Angelino
Na een wilde carrière in het Eurohouse-circuit doet Mady het vandaag de dag (net iets) rustiger aan als co-frontvrouw van Ten-Four. Deze permanent hooggehakte dame zingt het liefst doorleefde nummers van Anouk, Duffy of Amy - waarschijnlijk omdat ze zodoende ongestoord kan blijven drinken en roken.
Hylke Kingma
Hylke Kingma is, sinds 2007, trompetter in het leger van Ten-Four. Size does matter in onze blazerssectie, de heren meten gemiddeld zo´n 1.90 meter en Hylke doet daar niet voor onder. Hylke speelde jaren in een jazzband en trad op in binnen- en buitenland. Deze semi-professionele muzikant is In het dagelijks leven consultant, hetgeen zich uit in doordachte solo´s en zo hier en daar een vlijmscherp cynisch nootje.
Thédoor Melchers
Thédoor speelt al sinds mensenheugenis trombone in de blazerssectie van Ten-Four. Met knetterende glisando's, kletterende loopjes en spetterende danspasjes zorgt hij voor een goede sfeer op ieder feest. Voor Anouk of Kylie Minogue mag je Thédoor altijd wakker maken, maar bij Diana Ross slaapt hij liever nog even door!